Mennescreative- Innovatieve digital agency
 

Content Management Systeem (CMS)

Zonder technische kennis uw site beheren

Zonder technische kennis uw site beheren met een content management systeem (CMS)

Dankzij de ontwikkeling van het internet zijn moderne websites uitgegroeid tot bonte verzamelingen online content. Een samenspel van tekst, video en visuele prikkels dient om bezoekers te informeren, entertainen en/of werven. Waar vroeger handmatig met de code werd gestoeid om alles netjes op z’n plaats te krijgen biedt vandaag de dag een content management systeem (CMS) uitkomst om alle inhoud van uw website eenvoudig te beheren en actueel te houden. Zonder technische kennis!

 

Iedere moderne website kent als basis een gedegen opzet en gebruiksvriendelijkheid voor zowel de beheerder als de bezoeker. Een CMS (Content Management Systeem) biedt hierin voor u als beheerder een helpende hand. Wat de aard van uw online activiteiten ook is; het effectief beheren van content in alle soorten en maten is essentieel om uw website voor u te laten werken. Zonder dat technische kennis vereist is beheert u 24/7 en overal ter wereld eenvoudig alle aspecten van uw website met het CMS.

 

Met een content managementsysteem kunt u uw nieuws- en informatiepagina’s gemakkelijk publiceren en beheren, eenvoudig het menu aanpassen, bepaalde delen van uw website alleen voor ingelogde leden toegankelijk maken of nieuwsbrieven versturen naar al uw klanten. Met onze gebruiksvriendelijke content managementsystemen, verrijkt met de nieuwste web technologieën, kunt u écht alle kanten op. De interface is intuïtief en gebruiksvriendelijk opgezet en dankzij onze ingebouwde demonstratiefilmpjes heeft u alles in no-time onder de knie!

CMS

Content Management: maatwerk of open source?

In onze optiek gaan ontwikkelaars te vaak voorbij aan datgene waar een content managementsysteem uiteindelijk voor bedoeld is: gebruiksvriendelijkheid. Daarom bieden wij eveneens maatwerk Content management Systemen, zonder opsmuk en gericht op de leek. Via een inventieve trainingsmethodiek mét naslag garanderen wij een snelle learning curve en volledige dekking van de mogelijkheden, zodat u het optimale rendement haalt uit uw investering. Mennes Creative heeft ruime ervaring met content management systemen en levert zowel maatwerk CMS als open source CMS. Waar veel webbureau’s halsstarrig vasthouden aan één bepaald type content management systeem hebben wij ruime ervaring met de grote drie: WordPress CMS, Joomla CMS en Drupal CMS. De keuze wordt bij ons bepaald op basis van uw wensen, eisen en de aard van uw online project. U bent degene die centraal staat, niet het content management systeem! Dat CMS passen wij aan uw wensen aan, in plaats van andersom.

Content Management Systemen

Met een eigentijds CMS uw website altijd up-to-date

Wat de omvang van uw website ook is; een content management systeem maakt het mogelijk om uw website met weinig moeite actueel te houden. Dankzij een CMS kunt u werkelijk alle aspecten van uw site beheren, zonder dat u daarvoor over specifieke technische kennis hoeft te beschikken. Teksten en opmaak bewerkt u alsof u met Word bezig bent, afbeeldingen Photoshopt u binnen het content-beheersysteem zelf en bestanden beheert u online alsof u op uw eigen computer aan het werk bent. Uw site in meerdere talen is geen enkel probleem en dankzij de modulaire opbouw kunnen snel en gericht onderdelen en functionaliteiten aan het CMS worden toegevoegd.

CMS website bouwen

Een CMS dat bij uw online ambities past

Een gedegen content management systeem is in onze optiek een must voor iedereen die een website beheert. Graag bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn, op een manier die u het best uitkomt. Laat hier uw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen contact met u op!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

SPARREN OVER UW IDEE?

Colin Boiten Mennes Creative

078-6130504

info@mennescreative.nl

Meten is weten

Meten is weten. En dat geldt vooral voor het internet. Een medium waarbij men niet afhankelijk is van panelonderzoeken of ineffectieve kijkcijferkastjes. Van iedere bezoeker op uw website kunt u dusdanig specifieke informatie te weten komen, dat u perfect op uw doelgroep in kunt spelen door uw content hierop af te stemmen. Statistieken en analyses van het surfgedrag van uw bezoekers worden inzichtelijk dankzij slimme koppelingen tussen uw CMS en Google Analytics, de – gratis – Ferrari op het gebied van online statistieken. Bij ieder CMS dat wij leveren zit de integratie met Analytics standaard inbegrepen. Wij helpen u graag deze informatie te duiden, zodat u optimaal rendement haalt uit uw site en CMS.

CMS systeem

Optimaal ingericht voor de zoekmachines

Dankzij de opbouw van het CMS systeem wordt alle content die u online publiceert automatisch aangemeld bij de zoekmachines. Sterker nog; de structuur is zodanig uitgewerkt dat u min of meer wordt gedwongen uw publicatie te optimaliseren voor Google, Bing en Yahoo. Zoekmachine optimalisatie is normaalgesproken een specialistische klus, maar wordt met de content management systemen van Mennes Creative een fluitje van een cent.

CMS website