Mennescreative- Innovatieve digital agency
 

Grafische Vormgeving die aanspreekt

ter versterking van uw boodschap
Grafisch Ontwerp

Effectieve grafische vormgeving ter versterking van uw boodschap

In onze door prikkels gedomineerde maatschappij spelen uiterlijk, vormgeving en uitstraling een zeer prominente rol. De duizenden beelden die dagelijks om uw aandacht schreeuwen hebben één ding gemeen: ze proberen onderscheidend te zijn en eruit te springen. Of dat lukt is een tweede, want de meeste visuals overleven de schifting in uw onderbewuste “filter-mechanisme” niet.

 

Mennes Creative verstaat de kunst van functionele creativiteit. Vanuit een passie voor grafische vormgeving en jarenlange ervaring ontwerpen wij in het oog springende uitingen die perfect aansluiten bij de boodschap die u wilt overbrengen. Van infographic tot volledige corporate identity, van bedrijfspresentatie tot brochure; wij staan ervoor garant dat uw communicatie verheldert en uw uitingen imponeren, zodat u mensen over de streep trekt. Wij brengen uw ideeën tot leven en hebben alles in huis om originele en verfrissende bruggen te slaan tussen print, web en mobiel.

Over smaak valt niet te twisten…Toch?

Of grafisch ontwerp als “mooi” wordt gezien blijft natuurlijk altijd subjectief. Desondanks spelen vandaag de dag ook in de grafische industrie bepaalde standaarden wel degelijk een rol. Eigentijdse print media zien er doorgaans een stuk gelikter uit dan pakweg 10 jaar geleden. Toch blijft voor grafisch ontwerp het allerbelangrijkste dat de doelgroep wordt bereikt en de vormgeving in dienst staat van de informatie die overgebracht dient te worden. Welke boodschap wilt u met uw huisstijl uitdragen? Welke uitstraling is het meest geschikt om uw doelgroep te bereiken? Daarbij vraagt het cross-mediale karakter van deze tijd, waarin sociale media en mobiele communicatie steeds belangrijker worden, om creatieve inzichten die de grenzen tussen web, print en verschillende apparaten doen vervagen.

Grafische vormgeving

Benieuwd naar de meerwaarde van functionele creativiteit?

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in, zodat we samen kunnen sparren over uw grafische ideeën. Wij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn, op een manier die u het best uitkomt. Laat hier uw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen contact met u op!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

SPARREN OVER UW IDEE?

Colin Boiten Mennes Creative

078-6130504

info@mennescreative.nl

Corporate Identity: een onderscheidende huisstijl

In een samenleving waarin het aanbod zeer divers is en grafische vormgeving een grote rol speelt in de beoordeling van uw organisatie is een duidelijke en herkenbare corporate identity die uw doelgroep aanspreekt cruciaal. Wat wilt u met uw logo en huisstijl uitdragen? Omdat dat het eerste is wat een (potentiële) klant onder ogen krijgt, is het van groot belang dat die eerste indruk positieve associaties oproept en daarnaast herkenbaar is. Mennes Creative denkt met u op alle vlakken mee en ontwerpt een passende huisstijl die zowel origineel, creatief als doeltreffend is. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat uw organisatie professionaliteit en kwaliteit uitstraalt.

Huisstijl Corporate Identity

Print media ouderwets?

Het zijn veel gehoorde kreten: “de tijd van papier is voorbij” of “de papieren krant is op sterven na dood.” Maar ondanks de opkomst van het internet en de massale omarming van online spelen de traditionele print media vandaag de dag nog altijd een zeer prominente rol. En hoewel we de smartphones en tablets collectief hebben omarmd betekent dat beslist niet het einde van de traditionele print media zoals we die al eeuwen kennen. Sterker nog; het biedt nieuwe kansen om visueel te prikkelen. Mennes Creative helpt u graag om samenhang in uw uitingen te realiseren: van print tot web en mobiel. In onze optiek is eenheid in al uw uitingen van groot belang om bij te dragen aan herkenning en versterking van uw organisatie en boodschap.

Print media

Zonder inhoud geen vorm

Hoewel één recept tot succes voor grafische vormgeving niet op gaat, hanteren wij een vastomlijnde aanpak zodat onze ontwerpen doordringen tot de kern van de (uw!) zaak. Bij Mennes Creative begint grafisch ontwerp altijd met een spervuur aan vragen. Wij vragen onze opdrachtgevers de hemd van het lijf, om precies op het netvlies te krijgen wat men wil bereiken en welke doelgroep moet worden aangesproken. In onze optiek dient creativiteit in dienst te staan van een heldere strategie om tot resultaat te komen. Wat volgt is een vel papier; aan de hand van schetsen worden verschillende ideeën uiteen gezet en concepten in hun meest ruwe vorm gevisualiseerd. Door die schetsen vervolgens te digitaliseren wordt richting gegeven aan de visualisaties, die uw ideeën een gezicht geven en uw boodschap steeds concreter in beeld brengt. Op basis daarvan worden vervolgens de eindresultaten verder uitgewerkt waarbij de vorm in dienst staat van de boodschap.

Grafisch Ontwerp Bedrijf