Mennescreative- Innovatieve digital agency
 

Mennes Creative BV

Innovative Digital Agency

Organisatie Mennes Creative

INNOVATIVE DIGITAL AGENCY

Mennes Creative in Dordrecht richt zich op het effectief doen samensmelten van in het oog springende graphics met innovatieve online oplossingen. Vanuit een academische achtergrond ontwikkelen wij online toepassingen, maatwerkoplossingen en media producties. Wij maken complexe techniek voor een brede doelgroep toegankelijk dankzij gebruiksvriendelijke en intuïtieve interfaces – op desktop, smartphone en tablet. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat onze oplossingen er tot in de puntjes verzorgd uitzien. Juist die koppeling tussen functionele techniek en aansprekend ontwerp, in combinatie met onze jarenlange ervaring en wetenschappelijke expertise in verschillende disciplines is wat ons uniek maakt.

Technische Tovenaars met oog voor detail

Mennes Creative gelooft in de kracht van cross-mediale communicatie. Wij vertalen uw boodschap naar eigentijdse media uitingen, websites en applicaties – die bewezen effectief zijn. Daarbij nemen wij het mobiele én sociale tijdperk als uitgangspunt, door onze creaties niet alleen geschikt te maken voor verschillende apparaten maar eveneens te integreren met sociale platformen – zowel mainstream sociale media als lokale koppelingen met de (bestaande) infrastructuren van uw organisatie. Wij zorgen ervoor dat uw communicatie verheldert, uw uitingen imponeren en uw processen versnellen – ongeacht de door u en uw doelgroep gebruikte apparaten, platformen en media.

In feite zijn wij internet/reclamebureau en applicatie ontwikkelaar in één, met een heldere visie achter alles dat we opleveren. Bij Mennes Creative in Dordrecht wordt niets aan het toeval overgelaten; of het nu om een eenvoudige responsive website, complexe online applicatie of volledige huisstijl gaat. Wij werken volgens de laatste trends en zetten innovatieve technische oplossingen effectief in. Uw ideeën worden vertaald naar functionele toepassingen met een duidelijke boodschap, zowel in de vorm van functionele (web)applicaties als eigentijdse print in het echte leven. Maatwerk gaan wij niet uit de weg: wij stellen uw organisatie centraal, in plaats van ons blind te staren op specifieke systemen of technieken.

Specialist Mennes Creative

Visie Mennes Creative

Visie

De internetgebruiker van nu stelt hogere eisen dan pakweg tien jaar geleden. Een prikkelend samenspel tussen tekst en beeld, video en audio is mainstream geworden. Het oog wil ook wat, maar, de interactie is minstens zo belangrijk: het moet allemaal wel beheersbaar blijven – zowel voor u als uw doelgroep(en). Mennes Creative ziet de perfecte app of webtoepassing als een uitgebalanceerde mix tussen vormgeving, inhoud en interactie. Bij alle oplossingen die wij leveren vullen aansprekend ontwerp, heldere content en gebruiksvriendelijke functionaliteit elkaar naadloos aan. In een online wereld van onbegrensde mogelijkheden kiezen wij voor technieken en functionaliteiten die elkaar verrijken en aanvullen, gegoten in een vorm die door eenieder te begrijpen is. Kortom; werkbare oplossingen, die intuïtief te bedienen zijn zonder dat daarvoor specialistische kennis vereist is.

Bewezen Expertise

Mennes Creative heeft ruime ervaring met zeer uiteenlopende projecten, reikend van bedrijfskritische online toepassingen in de zakelijke dienstverlening tot flitsende portals en actiesites in de consumentenmarkt. De praktische kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd in verschillende marktsegmenten, aangevuld met wetenschappelijke kennis op het gebied van strategisch management, informatie management, bedrijfskunde, marketing en psychologie maakt ons tot allround specialist en sparringpartner op niveau. Met Mennes Creative in Dordrecht haalt u een vooraanstaande en professionele totaalleverancier in huis, met vergaande expertise en jarenlange ervaring.

Expertise Mennes Creative

Onze klanten aan het woord

Onze klanten

Werkwijze

Iedere projectfase wordt zorgvuldig doorlopen en aan de hand van beproefde projectmanagement methodieken tot een goed einde gebracht. Wij staan voor heldere communicatie, snel schakelen en korte lijnen, zodat alle betrokken partijen weten waar de wederzijdse verantwoordelijkheden liggen en goed op de hoogte zijn van oplever- en feedbackmomenten.

Orientatie

Concept

Ontwerp

Realisatie

Oplevering

Evaluatie