Mennescreative- Innovatieve digital agency
 

WordPress Dordrecht

WordPress is het ideale platform om een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en professionele website mee te bouwen. Toch kan het best een drempel zijn om ook daadwerkelijk zelf met deze software aan de slag te gaan. Gelukkig is dat geen probleem: u kunt terecht bij Mennes Creative voor het ontwikkelen van een WordPress website in Dordrecht!

Wij kennen precies alle mogelijkheden die dit praktisch CMS-systeem biedt, en zetten die in overleg met u in om aan al uw wensen en behoeften aan te sluiten. Daarnaast helpen we u vervolgens ook graag om de website te monitoren en up to date te houden. Nieuwsgierig wat voor websites dat zoal op kan leveren? Bekijk ons portfolio om een eerste indruk te krijgen!

Responsive WordPress website Dordrecht

Eén van de grote voordelen van WordPress is dat het responsieve websites oplevert. Wat wil dat precies zeggen? Dit zijn websites die zich automatisch aan kunnen passen aan de grootte van het scherm waarop ze getoond worden. Gebruikers hoeven dan niet meer enorm te zoomen om websites en webshops goed te kunnen lezen. Zeker in de komende jaren zal deze functionaliteit steeds belangrijker worden bij het bouwen van websites. Steeds meer gebruikers surfen namelijk voornamelijk via hun telefoons op internet. Is uw website hier niet goed op voorbereid, dan loopt u het risico een enorme doelgroep al bij voorbaat uit het oog te verliezen. Wel zo verstandig om er rekening mee te houden, met andere woorden! De webdesigns van Mennes Creative zijn altijd volledig responsief. Zo bent u op de toekomst voorbereid!

CMS systeem

WordPress websites in Dordrecht

Hebt u een website nodig en klinkt WordPress als het ideale platform voor uw onderneming? Neem dan contact op met Mennes Creative. Met ruim 11 jaar ervaring zijn wij hét internetbureau in Dordrecht en omgeving: met onze combinatie van een persoonlijke benadering en een professionele werkwijze leveren wij altijd werk af dat u hoger in de zoekmachines zet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? In een vrijblijvend gesprek kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen!

CMS website bouwen

Wilt u dat wij  een keer met u meedenken?

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in. Wij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn, op een manier die u het best uitkomt. Laat hier uw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen contact met u op!

Sebastian Mennes

078-6130504

info@mennescreative.nl