Mennescreative- Innovatieve digital agency
 

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Beter gevonden door een betere positie

Met SEO, ofwel zoekmachine optimalisatie, kunt u ervoor zorgen dat uw website hoger komt te staan in zoekmachines (Google, Bing, Yahoo, etc.) en daardoor beter vindbaar wordt voor uw klanten. SEO is erg belangrijk om uw concurrentie voor te blijven. Met de hulp van onze specialisten kunt u uw website optimaliseren, door onder andere gebruik te maken van zoektermen die uw doelgroep gebruikt of gerelateerde SEO content te creëren via onze Content Management service. Zo kunt u hoog scoren in de resultaten van Google en andere zoekmachines.

SEO is geen vaste, eenmalige klus. Doordat er steeds nieuwe ontwikkelingen bij komen is de kennis hiervan onmisbaar. De technische opbouw van een website en webshop is belangrijk, maar ook inkomende links, nieuws, blogberichten, video’s en afbeeldingen en nog veel meer wat in de organische zoekmachineresultaten getoond wordt.

Mobiele Applicatie Ontwikkelen

Zoekmachine optimalisatie advies en Doelgroeponderzoek

Wij geven uw advies voor zoekmachine optimalisatie en geven aan wat er verbeterd kan worden op uw website. Deze verbeteringen kunt u door ons laten toepassen. Vervolgens ontvangt u periodiek een rapport over de behaalde resultaten: uw posities, de conversie maar ook het rendement van uw website. Wij denken actief met u mee over de verschillende opties voor uw mobielvriendelijke website.

We beginnen met een onderzoek naar uw doelgroep: wie zijn ze en waar komen ze vandaan? Welke zoekmachines en welke zoektermen gebruiken ze? We stellen een rapport samen over de doelgroep, de markt om hun heen en de situatie. Daarna komen we samen met u tot een strategie en bepalen we wat u te wachten staat qua investeringen en resultaten, en stellen we doelstellingen vast.

SEO Mobielvriendelijk Zoekmachine Optimalisatie

Plan van aanpak en SEO copywriting

U krijgt een concrete en gedetailleerde SEO strategie met daarin wat er aangepast en geoptimaliseerd gaat worden. U krijgt van ons een volledige begeleiding bij de invoering van het plan in de bouw van uw website. Hierbij wordt de connectie tussen het CMS en uw website geoptimaliseerd, zodat alle content gelijk geoptimaliseerd op uw website komt te staan.

Met de hulp van SEO copywriting kunt u er voor zorgen dat u content op uw website heeft staan die ten eerste geoptimaliseerd is en daardoor goed te vinden is in zoekmachines, maar die natuurlijk ook uw bezoekers en potentiële klanten aanspreekt. Dit kunt u doen met nieuwe content die geheel geoptimaliseerd zijn, of door bestaande content aan te passen en te optimaliseren.

Samenwerken aan online resultaat

In overleg met u creëren we een plan en een planning zodat uw website zoekmachine geoptimaliseerd wordt en ook blijft in de toekomst. Meer weten? Neem contact met ons op.

Ook hoger in Google?

Sebastian Mennes

078-6130504

info@mennescreative.nl

Uitvoering en Linkbuilding

Uiteindelijk kunt u, naar wens met ons samen, de verbeterde of nieuwe content plaatsen op uw website. Hierbij zullen wij er ook voor zorgen dat oude pagina’s juist doorgeschakeld worden. Ook controleren we het geheel om er zo zeker van te zijn dat alles optimaal is en zal blijven verlopen.

Een ander belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is de optimalisatie van backlinks die naar uw website of naar bepaalde webpagina’s leiden. Een pagina met veel kwalitatief goede backlinks zal hoger in de zoekresultaten staan dan een pagina met minder of kwalitatief slechtere backlinks. Wij helpen u met de opbouw en optimalisatie van backlinks om zo uw website nog verder te optimaliseren.

SEO Linkbuilding

Periodieke optimalisatie

Omdat het internet steeds geüpdatet wordt is zoekmachine optimalisatie niet een eenmalige invoering maar een constant proces. We zorgen er daarom periodiek voor dat uw website zoekmachine geoptimaliseerd blijft door zoektermen uit te breiden en eventuele SEO technische wijzigingen door te voeren bij algoritme wijzingen van de zoekmachines.

Ook kunnen we alle vermeldingen, berichten, video’s en afbeeldingen periodiek optimaliseren via onze Content Management service. Hier krijgt u maandelijks een rapport over zodat u bij kunt houden wat er geoptimaliseerd wordt. Zo kunt u met zoekmachine marketing uw concurrentie een stapje voorblijven!

Periodieke Zoekmachine Optimalisatie